tatovering nåler størrelse og rør

  • demo
  • ROOT
  • 2019-11-05
  • 81
  • 0

tatoveringsmaskin til salgs,tattoo nåler

Det er fire grunnleggende typer nåler for tatoveringer. Noen av dem er designet for spesifikk bruk, andre kan variere avhengig av hvordan tatoveringsmesteren bruker dem. Nedenfor gir vi en generell forklaring av kategoriene med nåler og hvordan du kan bruke forskjellige typer nåler. tatoveringsmaskin til salgs nettbutikk.

Round Liner, Round Shader. Dette er nåler som er loddet med bunter, standard lodding inkluderer fra 1 til 18 nåler, og visuelt er slik lodding en ideell sirkel. Round Liner antar at buntede bunter er egnet for å lage tynne, mellomstore eller fete linjer. Round Shader antar ikke strammede bunter; den brukes til skygger i farger og svart / hvitt. Du kan også kjøpe tattoo nåler i butikken vår.

Leiligheter, doble leiligheter, stabler er tett sveiset til hverandre nåler i en eller to rader; de brukes til å fargelegge store områder. Slike nåler brukes i forskjellige teknikker. Nåleområdet er fra 4 til 15 nåler.

Magnum er den mest populære versjonen av nåler for skyggelegging og skygger; det brukes til å utføre arbeid i forskjellige teknikker. Det er en mulighet for større manøvrerbarhet på vanskelig tilgjengelige steder. Nåleområdet er fra 5 til 49 nåler.

Leave A Comment