Vanlige feil begått av tatoveringsmaskin-kjøpere

  • demo
  • ROOT
  • 2019-09-09
  • 479
  • 0

tatoveringsutstyr til salgs,tatoveringsmaskin kit

Å kjøpe de beste tatoveringskanonene er en grunnleggende del av tatoveringshandelen din. Din ferdighet som tatovør kombinert med tatoveringsmaskiner av høy kvalitet er det som hjelper deg med å lage fantastiske tatoveringer. Her er noen vanlige feil noen tatovører gjør mens de tatoveringsutstyr til salgs:

Størrelse og form: tatoveringsmaskinens størrelse og form er viktig fordi komfort og brukervennlighet er avgjørende. Uansett ytelse, er en av de vanligste feilene som blir gjort av tatoveringskjøpere å få maskiner som er for tunge eller for store. Det blir vanskelig å håndtere slike maskiner. tatoveringsmaskin kit til salgs nettbutikk.

Kjøpe galt tilbehør: Det er vanlig at tatovører kjøper tilbehør som ikke passer til maskinene de har. Spoletatoveringsmaskiner bruker for eksempel store nålgrupper sammenlignet med roterende tatoveringsmaskiner. Skulle du bruke mindre nålgrupper på en tatoveringsmaskin med spole, vil den absolutt ikke levere den kraftige nåleinntrengningen på maskinen.

Forstå maskinens spenning: du må forstå hvor mye strømpotensial tatoveringsmaskinene dine har for å kjøpe riktig strømforsyning. For eksempel, for spole-tatoveringsmaskiner, jo mer spolen vikles inn, desto mer spenning trenger du.

Leave A Comment