Tips for en smertefri tatovering

  • demo
  • ROOT
  • 2019-09-05
  • 507
  • 0

tatoveringsmaskin til salgs,tatoveringsmaskin

Det er få ting en person kan gjøre for kroppen sin som er like spennende som å få en tatovering. Euforien ledsaget av den bevisste, nesten seremonielle prosessen med tatovering, kan være så intens at noen til og med hevder å være avhengige av den. tatoveringsmaskin til salgs nettbutikk.

Et aspekt ved tatovering som i det minste kan være litt skjemmende for mange, er den uunngåelige smerten som følger med at noen raskt pirker huden din med en nål opptil 3000 ganger i minuttet. Det er fremdeles under het debatt om det er mer smertefullt enn andre å farge blekk på visse deler av kroppen din, men hvis du er ujevn og ikke er sikker på hvordan du takler denne veldig spesifikke typen smerter, vil du kanskje ikke starte med disse stedene på kroppen din. Du kan også kjøpe tatoveringsmaskin i vår butikk.

Her er de 6 mest smertefulle stedene å tatovere, ifølge eksperter: ribbe bur, ansikt og nakke, armhule, hender og fingre. De "ytre delene av kroppen din", nemlig på ytre armer og ytre lår, er stedene du bør få en tatovering hvis du bare vil oppleve minimal smerte. Disse områdene har mer fettvev for å myke nålens slag. Den tatoverte noen idrettsutøvere med dypere muskeltonus, noe som hjelper mot smerter, også.

Leave A Comment