Hva bør jeg være oppmerksom på etter å ha tatt en tatovering?

Hva bør jeg være oppmerksom på etter å ha tatt en tatovering?

  • demo
  • ROOT
  • 2022-07-27
  • 33
  • 0

tatovering i oslo,tatoveringsmaskin kit

1. Etter at tatoveringen er fullført, må du påføre profesjonell tatoveringssalve eller medisinsk vaselin tatovering i oslo. Etter 2-3 timer, skyll salven og blodet med varmt vann, og tørk vannet med absorberende bomull eller profesjonelle papirhåndklær. Ikke påfør evt. medisin etter det.

2. Tre til fire timer etter at tatoveringen er fullført, rengjør tatoveringsstedet med varmt vann, bruk et bad, og tørk det deretter med et hygienisk håndkle, hold det tørt og vask det hver dag. Bare dusj ikke badekar.

3. Kløe, skorper og avskalling er normale fenomener noen dager etter at tatoveringen er fullført Ikke klø på såret for å unngå infeksjon eller misfarging Undertøyet skal være mykt og ikke for stramt.

4. Før det tatoverte området har grodd, må du ikke bade, bade, sole deg eller gå til sjøen.

5. Hvis det er sårdannelse, suppurasjon, rennende vann, sår som ikke gror sakte eller feber, etc., vennligst kontakt en tatovør eller gå til sykehuset for undersøkelse i tide.

6. Hvis tatoveringen er på leddet eller den delen som er lett å strekkes, er det nødvendig å være oppmerksom på handlingen når skorpen ikke er for stor, for å unngå at skorpen sprekker og påvirker det fremtidige utseendet tatoveringsmaskin kit.

7. Før tatoveringen er fullstendig gjenopprettet, prøv å ikke drikke alkohol, spise sjømat og krydret mat, fordi disse vil forårsake rødhet, kløe og til og med allergiske symptomer (spesielt sjømat) på tatoveringsstedet, noe som lett vil føre til negative konsekvenser for tatoveringen .

Leave A Comment