Ting du bør sjekke nøye før du tar en tatovering

Ting du bør sjekke nøye før du tar en tatovering

  • demo
  • ROOT
  • 2022-03-08
  • 218
  • 0

1. Vær oppmerksom på om utstyret til tatoveringsbutikken er hygienisk. Tatovering kan betraktes som en mindre operasjon, så hygienen på utstyret er svært viktig. Tatoveringsoperatører bør bruke engangshansker og nåler, og tatoveringsmaskinen skal være laget av rustfritt stål.

2, for å forstå kvaliteten på tatoveringspigmenter. Dagens tatoveringer bruker generelt ikke fargestoffene og blekket som brukes i tatoveringer, men bruker flytende vegetabilske pigmenter dynket i alkohol billige tattoo maskin. Siden fytokromer utvinnes fra naturlige planter, er de mindre utsatt for infeksjon når de trenger inn i huden.

3. Vær oppmerksom på din egen beskyttelse. Når du tatoverer, bruk adrenalin for å rense og stoppe blødninger. Etter at tatoveringen er ferdig, er det nødvendig å bruke varmt vann for å skrubbe tatoveringen, og holde tatoveringen tørr (vanligvis i en uke), ellers vil det forårsake infeksjon og forårsake hudråte.

4. Ikke bruk dyreblod eller cinnaber-tatoveringer.. Dueblod cinnaber-tatoveringer er ekstremt farlige billige tatoveringsmaskin kit.

5. Ikke bruk alkohol eller lilla potion for å behandle punkterte sår, fordi alkohol vil irritere såret og lilla potion vil ødelegge fargen på tatoveringen.

 

billige tattoo maskin,billige tatoveringsmaskin kit

Leave A Comment