Kan jeg trene kraftig umiddelbart etter å ha tatt en tatovering?

Kan jeg trene kraftig umiddelbart etter å ha tatt en tatovering?

  • demo
  • ROOT
  • 2021-11-16
  • 12
  • 0

tatoveringsmaskin,tatoveringsmaskin kit

Ikke tren hard trening umiddelbart etter tatovering, det er best å trene hardt bare noen dager etter tatoveringen. Ting å merke seg etter tatovering:

1. Riv av plastfolien eller gasbindet 5-7 timer etter tatoveringen Vask såret med varmt vann Såpe og badevæske er ikke tillatt.

2. Det er normalt at såret vil sive blodig 1-2 dager etter tatoveringen Ikke påfør traumesalve etter ønske, og ikke ta på såret med hendene.

3. Sørg for at såret er rent og tørt Etter bading eller etter mye trening, bruk et tørt papirhåndkle for å fukte sårets overflate.

4. Såret skal ikke behandles med alkohol og jod for å forhindre infeksjon, og en passende mengde antiinflammatoriske legemidler mot traumer kan tas oralt.

5. Før såret er leget, tatoveringsmaskin ikke drikk alkohol eller krydret mat, og forby svømming i badstuen (kun varmt vann til vask).

6. Noen dager etter fullføringen av tatoveringen, kløe, plukke opp skorpen, peeling, ikke klø på såret, for å unngå misfarging, bruk løse og komfortable klær.

7. Vær oppmerksom på sårets hygiene Etter tatoveringen må du ta et bad Du må vaske det hver dag, men ikke gni huden på tatoveringsstedet når du vasker, for badekaret skal vaske bort det utslitte kroppsvæsker og restsalve, men pass på at du ikke bruker irriterende badekrem, såpe og lignende, og badetiden bør ikke være for lang.

8. I prosessen med tatoveringsgjenoppretting vil tatoveringsområdet være kløende, avskalling og et tynt lag med sårskorpe er normalt, men ikke klø opp tatoveringsområdet med hendene, ellers vil det påvirke fargen på tatoveringen.

9. Hvis huden kommer seg godt, tatoveringsmaskin kit vil den gro i løpet av ca. 10 dager. I fremtiden bør tatoveringsstedet beskyttes bevisst (hvis huden på tatoveringsstedet er skadet, vil fargen bli påvirket, og hvis den er alvorlig, det må suppleres). Og før tatoveringen er fullstendig gjenopprettet, prøv å ikke drikke, ikke spis sjømat og krydret mat, fordi disse vil forårsake rødhet, kløe og til og med allergiske symptomer på tatoveringsstedet, noe som lett kan føre til negative konsekvenser for tatoveringen.

Leave A Comment