Hvordan ta vare på etter tatovering?

Hvordan ta vare på etter tatovering?

  • demo
  • ROOT
  • 2021-09-28
  • 14
  • 0

billige tattoo maskin,billige tatoveringsmaskin kit

1. Fjern filmfolien innen tre timer. Vanligvis, like etter tatoveringen, vil tatovøren pakke filmfilmen på tatoveringen slik at cellevevsvæsken ikke tørker for raskt, så det er best å gå hjem innen tre fire timer Vask, ellers vil huden være i plastfolien for lenge, noe som vil føre til at "såret" på tatoveringen såres på grunn av lufttetthet, og konsekvensene blir mer alvorlige.

2. Vask den utstrålte vevsvæsken med varmt vann. Noen tror at den ikke skal vaskes eller stå i luften, men det er motsatt. Sørg for å vaske etter tatovering, og vask ofte før skorper. Årsaken til rengjøring er at selv om tatoveringen i seg selv er et slags sår, vil huden ose av blødning og cellevevsvæske etter at huden er ødelagt. Når den tykke skorpen faller av,billige tattoo maskin vil det påvirke effekten av tatoveringsdesignet og kan få tatoveringen til å falme eller falme alvorlig. Derfor, hvis du vil beholde mønsteret best mulig, er rengjøring etter tatoveringen en nødvendig prosedyre.

3. Bruk et rent tørkepapir for å absorbere fuktighet på tatoveringens overflate. Ved vask, bruk varmt vann og tørk forsiktig av tatoveringsområdet med håndflaten for å fjerne det oserende blodet og vevet. Etter vask, bruk en ren papirhåndkle for å tørke det forsiktig, billige tatoveringsmaskin kit og la huden tørke. Etter det, påfør et lag med reparasjonskrem, og pakk det inn, vask deretter og påfør reparasjonskrem hver tredje til fjerde time. Etter vask før du legger deg, kan du pakke den ordentlig inn i plastfolie, gå til sengs og fortsette å vaske og tørke etter å ha stått opp, og fortsette i tre til fem dager til tatoveringen er skrellet av (lengden på skrelltiden vil variere avhengig av personens evne til å være enig.

Leave A Comment